Activitatile noastre cotidiene de la birou sunt foarte diverse si multiple. Iar pentru a ne organiza toate planurile cat mai eficient avem nevoie fara doar si poate de  agende personalizate care sa ne faca „treaba cat mai usoara” si calendare care sa ne ajute la planificarea intalnilor de afaceri.

Promos Collection, dupa cum deja v-a obisnuit, va ofera la fel ca in fiecare an o gama variata de agende si calendare, de la furnizori de top.

Agende Herlitz – agende saptamanale, agende datate, agende nedatate;

Calendare Topaz – calendare de birou, calendare de perete, calendare triptice;

Colectia noastra de agende si calendare este mereu prezenta pe site, incat puteti alege din diverse modele inedite, cele care se potrivesc cel mai bine pentru campaniile de branding pe care doriti sa le desfasurati. Puteti alege dintr-o gama variata de modele, toate fiind personalizabile cu logo-ul companiei dumneavoastra, cel care va ramane intiparit in mintea fiecarui client sau partener de afaceri pe durata unui an intreg.

Dupa cum deja am mentionat la inceput „Agendele si calendarele” ne sunt foarte utile in organizarea activitatilor, practic indispensabile intr-un birou si mai mult de atat aceste obiecte sunt cele mai longevive obiecte promotionale, deoarece se pot folosi pe parcursul unui an intreg.

Atat agendele cat si calendarele sunt confectionate din materiale de calitate, atat a hartiei cat si a copertilor,  rezistente in  timp,  cu un aspect si design unic ce satisfac pana si cele mai pretentioase gusturi. Copertile sunt cartonate sau din emitatie piele, cusute si lipite, coperti buretate sau neburetate, spiralate sau brosate, toate sunt confectionate cu o atentie deosebita.

De asemenea calendarele sunt confectionate din hartie de cea mai buna calitate, dublu cretata, lacuire UV totala lucioasa, cu spirala metalica alba.

Cel mai interesant si important aspect, pe langa utilitate, atat pentru agende cat si calendare, acestea va ofera posibilitatea de a va scoate in evidenta creativitatea brandului prin intermediul personalizarii. Aceste obiecte personalizate devin automat ambasadorul companiei dumneavoastra pe un intreg. Este alegerea dumneavoastra felul in care doriti sa va personalizati aceste obiecte promotionale si cum anume doriti sa ramaneti intipariti in mintea colegilor, a partenerilor de afaceri si a clientilor.

Pentru ca agendele si calendarele dumneavoastra sa arate impecabil personalizate, acest proces necesita timp pentru realizare, deoarece nu este o activitate foarte simpla, si mai ales cand discutam despre cantitati mari. Din acest motiv va recomandam sa planificati din timp achizitionarea acestor produse, garantand un succes al companiei dumneavoastra dar mai mult pentru a reduce factorii de stres care pot aparea la final de an. Si mai mult de atat puteti profita si achizitiona aceste produse promotionale la preturi speciale pana la finalul lunii octombrie.

Asadar, alegeti sa va faceti remarcati utilizand obiecte utile pentru birou, de calitate, cu design diferit ce va vor ajuta la construirea unei imagini cu totul si cu totul aparte in fata clientilor dumneavoastra, a partenerilor de afaceri sau a colegilor.