Agende datate

Firma noastra este distribuitor autorizat al producatorului de agende HERLITZ

Agendele nedatate oferite de noi, sunt tiparite ila calitate exceptionala

Copertile acestor agende nedatate sunt imbracate in materiale de calitate, pe care putem imprima aproape orice preferinta de personalizare .agendele noastre nedatate sunt tiparite pe suport de hartie offset de 70 g/mp, au coperti buretate la unele modele, 10-12 pagini cu informatii utile la inceput si harti in policromie la sfarsitul fiecarei agende nedatae..

Personalizarea lor se poate face pe coperta in mai multe moduri :  cu folio sau timbru sec si in ultimul rand prin imprimare serigrafica.

Toate aceste metode de imprimare se discuta impreuna cu Specialistul de Vanzari in functie de macheta finala, materialul ales si cantitatea solicitata.

Promos Collection - Instrument de Marketing Pentru Promovarea Ta - va ofera o gama de agende de la producatori cu experienta de ani de zile. in Romania. Aceste agende sunt imbracate in materiale de calitate si putem onora aproape orice preferinte de personalizare.agendele datate sunt tiparite pe suport de hartie offset de 70 g/mp, au coperti buretate, informatii utile la inceput si harti in policromie la sfarsit. Personalizarea lor se poate face pe coperta prin tipar sau folio sau timbru sec sau prin serigrafie. Toate aceste metode de imprimare se aleg impreuna cu Specialistul de vanzari in functie de materialul si cantitatea solicitata.