Camasi Personalizate

Seturile de camasi personalizate sunt de obicei adresate in general companiilor care doresc sa personalizeze echipamentele angajatilor. Un numar mare de companii folosesc ca si procedura de promovare utilizarea obiectelor personalizate, in acest caz a seturilor de camasi personalizate. Acestea pot fi personalizate, in principal, cu logo-ul si sloganul firmei, nefiind neaparat necesara plasarea de date de contact sau a altor informatii pe modelele de camasi personalizate, dar fiind faptul ca o camasa personalizata este de regula purtata de angajati sau reprezentanti ai companiei.

Camasi Personalizate

Un plus de profesionalism adus de camasi personalizate

camasi personalizate unu

Camasa este cel mai folosit produs de vestimentatie folosit in cadrul mediului corporate, si fiecare birou are cel putin un angajat sau un asociat ce poarta in mod regulat camasa. In plus, dincolo de expunerea oferita de personalizarea camasei cu brandul/sloganul firmei, aceasta contribuie si la crearea credibilitatii brandului in ochii clinetilor care intra in contact cu purtatorul. Oferind un set de camasi personalizate angajatilor, puteti obtine o imagine puternica de lunga durata pentru brand-ul dumneavoastra in ochii clientilor care intra in contact cu angajatii respective. Un set de camasi personalizate aduc un plus de professionalism si autoritate imaginei brandului, ceea ce se va traduce si in modul in care interactioneaza clientii cu firma dumneavoastra, si in modul in care sunt percepute produsele si serviciile de catre acestia.

Numai in magazinul promoscollection.ro puteti descoperi o gama extreme de variata de camasi personalizate, cu maneca scurta sau cu maneca lunga. Puteti alege dintr-o oferta variata de camasi elegante, cu aspect modern, si in acealsi timp foarte profesional, de la camasi personalizate albe simple la camasi personalizate monocrome. Din ce in ce mai multe companii, atat corporatii precum si firme cu mai putini angajati, considera potrivit sa aibe ca si tinuta de business camasi personalizate prin broderie sau imprimare. In felul acesta oricine interactioneaza cu oamenii din companie in timpul programului de lucru pot vizualiza brandul si in timp atat notorietatea cat si respectul clientilor fata de brand, de produsele sau serviciile oferite creste.

Promos Collection va pune la dispozitie solutia ideala pentru a aduce acest plus de professionalism companiei dumneavoastra prin achizitionarea si personalizarea unui set de camasi personalizate. Noi importam si personalizam camasi de la producatori si branduri cu renume, printre care B&C sau Fruit of the Loom. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina web a categoriei (ex: camasi cu maneca lunga) sau pe pagina brandului dorit, iar aici vei gasi modele diversificate de camasi personalizate, in croiuri impecabile si din tesaturi fine.

Camasi personalizate

Modalitati de personalizare a modelelor de camasi personalizate

Modalitatile de personalizare sunt variate, fie prin imprimare directa pe materialul textil, transfer termic sau chiar broterie. In cazul imprimarii directe, cerneala intra in tesatura si nu lasa nicio pelicula pe suprafata materialului, rezultatul final fiind fin si placut la atingere. In acelasi timp, personalizarea prin broderie ofera un aspect mai traditional modelelor de camasi personalizate.

Orice persoana isi doreste sa isi creeze un stil vestimentar cat se poate de original, profesional si o garderoba in care sa se regaseasca. Iar cum moda se schimba mereu, iar hainele vin si pleaca, cel mai bun mod este sa luati in considerare achizitia unor articole care nu isi pierd niciodata din farmec şi pe care le puteţi personalize intr-un mod profesional – camasile de la B&C, cu maneca lunga sau scurta.

Nu ratati ocazia de a va promova afacerea, de a va evidentia pe piata si in cadrul domeniului dumneavstra de activitate, de a adauga un plus de autoritate si profesionalism, toate aceastea prin folosirea de camasi personalizate. Aceasta metoda de marketing are un impact sigur asupra actualilor si viitorilor clienti. Alegeti modelul preferat, ganditi-va la modelul si tipul de personalizare dorit (imprimare directa, transfer termin sau broderie), si la numarul de camasi personalizate de care aveti nevoie, apoi contactati-ne la telefon sau prin email la agresa info@promoscollection.ro pentru a primi toate amanuntele, inclusiv calculul pretului in functie de numarul de umbrele personalizate dorit, modalitatile de personalizare, si timpul de executie si livrare.