Sacose promotionale personalizate

O sacosa personalizata, poate sa faca un brand mai cunoscut.

Ne dorim ca brandul dvs. sa fie renumit si de aceea am ales sa comercializam o gama variata de sacose: din bumbac, iuta si fetru, nailon, propilena, hartie, material netesut, sacose din poliester. Acestea au diverse marimi, culori si chiar forme.

In aceasta categorie gasiti sacose fabricate sin materiale diverse de la bumbac organic sau bumbac reciclat pana la clasicele sacose din polietilena, polipropilena.

Din 2019 oferim pentru actiunile dvs de marketing si alte tipuri de sacose eco fabricate din:

  • bumbac organic conform OEKO Standard 100
  • bumbac reciclat
  • fibre de bambus
  • peturi reciclate ( RPET) .

 

OEKO-TEX este un sistem de certificare utilizat la nivel global pentru materii prime, fondat in anul 1992 in Germania.  Cerinta principala a standardului o reprezinta dezvoltarea criteriilor de verificare, a valorilor limita si a metodei de testare pe baza stiintifica.  Acest concept contribuie la siguranta consumatorului si eficienta produselor.

Prin STANDARD 100 materialele textile din care sunt confectionate o parte din produsele promotionale de pe site-ul nostru trebuie sa fie lipsite de peste 100 de substante cunoscute a fi daunatoare pentru sanatatea umana.

Standardul acesta tine cont de mai multe stasuri si reglementari internationale in viguare cum ar fi interzicerea colorantilor AZO si a altor elemente, diverse substante chimice daunatoare nereglementate legal, anumite cerinte din Regulamentul European pentru Produse Chimice REACh (anexele 14 si 17), lista de candidati ECHA SVHC, anumite cerinte din Legea SUA care se refera la imbunatatirea sigurantei produselor de consum – CPSIA – privind  regimul de folosire a plumbului, diverse clase de substante relevante pentru mediu.

Standardul clasifica textile in 4 clase si anume:

-clasa I, avand nivelul cel mai mare de strictete, cuprinde articolele pentru bebelusi si copii in varsta de pana la 3 ani

-clasa II include articole aflate in contact direct cu pielea

-clasa III cuprinde produsele care nu se afla in contact direct cu pielea

-clasa IV este reprezentata de  materialele pentru accesorizare

 

Spune NU sacoselor din plastic convetional  prin alegerea sacoselor din materiale ecologice!