Textile personalizate

/Textile personalizate

Textile personalizate

In aceasta categorie gasesti o colectie impresionanta de textile corporative pentru afacerea ta. Stiai ca, cei care primesc un obiect promotional se simt incurajati sa caute mai multe informatii despre firma care le-a oferit cadoul? Produsele textile din oferta noastra cum sunt  sepcile, camasile, tricourile, gecile si altele, personalizate vor avea un  impact vizual care va fi, cu siguranta, unul puternic.

Fiecare dintre aceste branduri de textile coporative personalizabile are specificul sau, diferentiindu-se prin calitatea materialului, forma si textura gulerului, a design-ului si croiului ales.

Din 2020 avem in protofoliu nostru si produse confectionate din bumbac organic conform OEKO Standard 100 precum si poliester reciclat.

Prin STANDARD 100 materialele textile din care sunt confectionate o parte din produsele promotionale de pe site-ul nostru trebuie sa fie lipsite de peste 100 de substante cunoscute a fi daunatoare pentru sanatatea umana. Standardul acesta tine cont de mai multe stasuri si reglementari internationale in viguare si clasifica textile in 4 clase.

OEKO-TEX este un sistem de certificare utilizat la nivel global pentru materii prime, fondat in anul 1992 in Germania.  Cerinta principala a standardului o reprezinta dezvoltarea criteriilor de verificare, a valorilor limita si a metodei de testare pe baza stiintifica.  Acest concept contribuie la siguranta consumatorului si eficienta produselor.