Umbrele personalizate

Intrebati de ce pastreaza produsele promotionale primite, marea majoritate a beneficiarilor au raspuns „Pentru ca este util.” Folosirea cu success si repetata a obiectului contribuie la crearea unei pareri bune (prin asociere) sau cel putin a unei deschideri mai mari fata de brandul promovat pe acel obiect. Unul din punctele esentiale ale promovarii folosind obiecte promotionale este orientarea catre client a promovarii, si potrivirea tipului de obiect cu publicul tinta.

Asadar obiectele promotionale de uz obisnuit, cum ar fi canile, pixurile, sau umbrelele care au in acelasi timp un cost mic de achizitie/personalizare, si o untilitate mare, sunt mijloacele ideale de promovare pe o perioada lunga de timp.

Umbrelele sunt unele dintre obiectele cele mai folosite de catre toata lumea, iar acest lucru se intampla de multe ori chiar si atunci cand nu ploua afara, deoarece reprezinta o garantie in cazul in care vremea ar deveni capricioasa. Asadar, prin nivelul crescut de utilitate al acestora, umbrelele sunt mediul perfect pentru a fi imprimate cu logoul firmei dumneavoastra, care va fi astfel vazut de foarte multa lume si, implicit, va reprezenta un mijloc de promovare continua si eficienta.

Modalitati de personalizare

In ceea ce priveste varientatea modelelor si tipurilor, la noi gasiti o gama larga de umbrele personalizate de diferite culori (alb, albastru, rosu, galben, portocaliu, verde, bleumarin, negru, etc), diferite modele (multicolore, bicolore si cu o culoare), cu deschitede manuala sau automata, pentru copii sau pentru adulti, chiar si umbrele pentru plaja. In plus, variatatea de modele de umbrele personalizate este estinsa si de numarul de moduri in care poate fi realizata personalizarea.

In ceea ce priveste modalitatile de personalizare a modelelor de umbrele personalizate, La noi puteti personaliza umbrelele prin serigrafie sau transfer termic. In ceea ce priveste continutul personalizarii, puteti opta pentru o personalizare simpla, doar cu sigla sau numele firmei, alaturi de numere de telefon sau adresa web. De asemenea puteti opta pentru o personalizare mai complexa, imprimand de asemenea oferta de servicii principale oferite, mesaje motivationale alaturi de logo-uri, sigle sau chiar si figurine sau mascote. Dimensiunile libere pentru personalizare variaza in functie de marimea umbrelei si de dimensiunea materialului folosit in cadrul imprimarii.

Pentru mai multe detalii legate de caracteristicile fiecaruia dintre modelele de umbrele personalizate, printre care dimensiuni, modalitati de personalizare, preturi si cantitati, accesati pagina proprie a modelului. Pe piata exista o multime de tipuri si modele, de marimi diverse si in culori variate, dar si din materiale diferite, insa este important sa alegeti exact ceea ce va avantajeaza. In cadrul site-ului nostru aveti posibilitatea sa alegeti dintr-un sortiment foarte bogat, pentru a beneficia de cele mai bune, frumoase si eficiente umbrele personalizate.

Nu ratati ocazia de a va promova afacerea, folosind aceasta metoda de marketing, care are un impact sigur asupra viitorilor clienti. Alegeti modelul preferat, ganditi-va la motivul care urmeaza a fi imprimat, la numarul de umbrele de care aveti nevoie, apoi contactati-ne la telefon sau prin email la agresa info@promoscollection.ro pentru a primi toate amanuntele, inclusiv calculul pretului in functie de numarul de umbrele personalizate dorit, modalitatile de personalizare, si timpul de executie si livrare.