Brelocuri personalizate

//Brelocuri personalizate

Avantaje brelocuri personalizate

Promovarea folosind diferite modele de brelocuri personalizate poate reprezenta o modalitate clasica dar si eficienta prin care te poti face cunoscut si recunoscut. In website-ul nostru poti gasi brelocuri cu fisa, brelocuri metalice, brelocuri de plastic.

Brelocurile cu fisa sunt renumite datorita utilitatii lor, acestea inlocuind monedele folosite la cosul de cumparaturi. Brelocurile metalice asigura promovarea brandului tau pentru o perioada indelungata de timp, iar cu ajutorul celor de plastic poti sa te faci cunoscut folosind costuri minime.

Brelocuri personalizate

Toate aceste brelocuri sunt in diferite combinatii si anume: brelocuri cu led, brelocuri din metal si plastic, brelocuri din piele si metal,brelocuri carabina, brelocuri acrilice, brelocuri din fetru.
Brelocurile personalizate pot reprezenta o modalitate de promovare de succes. De multe ori devin utile in cele mai neprevazute situatii, in functie se material si functii cum ar fi: mini lanterna pentru iluminat, fisa pentru cos cumparaturi, material cauciucat pentru relxare sau pur si simplu semn distinct pentru chei sau telefon, in fond orice obiect personal ce poate fi mai vizibil cu ajutorul unui breloc.
Pe site veti gasi brelocuri antistres , brelocuri cu fisa personalizate, brelocuri diverse – pentru ocazii special sau intalniri tematice, brelocuri metalice personalizate – pentru a oferi un accesoriu la un produs achizitionat sau ca si premiu, brelocuri din plastic – promovare cu effect.
Brelocurile cu fisa sunt renumite datorita utilitatii lor, acestea inlocuind monedele folosite la cosul de cumparaturi. Cosul devine personalizat in consecinta, cel putin cat este folosit cu fisa din breloc.
Brelocurile metalice asigura promovarea brandului tau pentru o perioada indelungata de timp. De obicei au o stralucire care seamana cu o bijutierue, mai ales daca vorbim de inox sau placare de culoare aurie. Brelocurile metalice, chiar si cele mai simple au duritatea necesara pentru a deveni unelte daca situatie o cere. Un breloc metalic poate deveni foarte usor accesoriu pentru bratara sau chiar medalion, odata personalizat in acest sens.
Cu ajutorul brelocurilor de plastic poti sa te faci cunoscut folosind costuri minime. Puteti alege brelocuri utile:cu lantern, cu pix sau cu ruleta, sau cu aspect memorabil si cu spatiu mai mare pentru personalizare.