Cine suntem noi?

SAXON’S SRL este o companie romaneasca, cu sediul în Iasi, 100% privata, in care lucreaza o echipa de tineri si entuziasti. Avand un know-how de peste 20 ani, in fiecare zi orice proiect al dvs este dus la bun sfarsit. 

De ce?

Pentru a te face cunoscut prin actiuni de marketing BTL, mai ales prin publicitate BTL:  o gama larga de materiale publicitare si obiecte promotionale personalizate, sisteme de expunere, ambalaje flexografice publicitare.

Ce facem?

Importam, fabricam, personalizam si oferim o gama larga de materiale publicitare si obiecte promotionale personalizate, articole pentru protocol, sisteme de expunere, ambalaje flexografice publicitare. de la furnizorii nostri traditionali din Asia, Europa, Romania.

De ce anume suntem mandri?

Beneficiem de cunostinta solida a companiei Ascendo SRL – aceasta societate fiind nr 1 in Regiunea NE din Romania de peste 15 ani in domeniul de articole promotionale personalizate – prin integrarea a unei parti din personalul bine calificat, precum si de un portofoliu vast de clienti din toata România si Comunitatea UE.

Va punem la dispozitie peste 3000 de produse promotionale la preturi competitive, cu sau fara servicii de personalizare, cum ar fi imprimare prin tampografie sau prin serigrafie, tipar digital si offset, imprimare textila directa (vopsea textila) sau prin transfer termic, sublimare,  broderie, laser si gravura mecanica.

Noi lucram cu clientii nostri actuali si cu potentialii clienti pentru a oferi cele mai bune solutii in alegerea obiectelor promotionale si cele mai bune servicii de personalizare. Ne putem adapta la orice proiect de marketing dorit de ei.

Diferenta dintre noi si altii este promptitudinea, produsele de calitate si cu o buna calitate a imprimarii, orientarea catre nevoia clientului de a face publicitate prin obiecte promotionale si diverse materiale publicitare.

Avem un departament de creatie si de productie, in cazul in care veti primi, de asemenea, proiecte gratuite de consultanta si machete promotionale, toate depinzand de alegerea ta.

VIZIUNEA NOASTRA

SAXON’S SRL vrea sa fie mereu printre cei mai importanti furnizori de materiale publicitare si obiecte promotionale din Romania si sa ofere solutii in acest domeniu.

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea companiei este de a oferi o gama larga de produse si servicii de imprimare din care sa alegeti si de a se afla intr-o continua extindere de produse promotionale personalizate care raspund la standarde inalte de calitate impuse de reglementarile internationale.

VALORILE NOASTRE

In organizatia noastra, ne-am angajat sa respectam anumite valori esentiale, care fac parte din comportamentul nostru de zi cu zi, asigurand succesul companiei. Astfel, dam dovada de:

– Creativitate si inovatie: Ne bazam pe imaginatia clientilor nostri pentru a le oferi cele mai interesante articole si pentru a creste portofoliul nostru de produse.

– Ne orientam spre client: Clientul este centrul tuturor eforturilor noastre, pentru a-i satisface orice nevoie.

– Promptitudine si responsabilitate: Ne asumam responsabilitatea pentru fiecare acțiune si decizie a noastra, raspunsurile noastre fiind mereu punctuale..

OBIECTIVE STRATEGICE

In scopul de a atinge viziunea si misiunea noastra, compania urmareste:

– Minimizarea momentului livrării.

– Fidelizarea clientilor prin oferirea de produse și servicii competitive.

– Furnizarea de produse și servicii, în conformitate cu cerintele clientilor dinamici.

– Extinderea retelei de vanzari pentru orice client din UE.