Avantajele unei agende personalizate

Fie ca oferi o agenda personalizata cu log-ul companiei tale partenerilor tai sau angajatilor din compania ta, o agenda personalizata cu logo-ul tau ii va ajuta sa isi organizeze eficient orele de lucru, programarile sau timpul liber ssau chiar iesirile de grup.

In acest mod vei putea promova eficient afacerea intr-un mod simplu, practic si in special benefic pentru publicul tau tinta, fapt ce in mod sigur va fi luat in considerare de catre acestia, chiar si in mod subconstient.

Vezi mai jos colectia noastra completa de agende pentru anul 2024!

Materiale noi, design util pentru orice program si posibilitati de imprimare orientate pe ceea ce iti doresti.

Faptul ca suntem in epoca digitala nu ne impiedica sa organizam programarile sau intalnirile folosind agende personalizate. Iar daca telefonul, laptopul sau alte gadgeturi folosite de regula in organizare se pot strica, o agenda personalizata de la Promos Collection, personalizata evident cu sigla, sloganul sau date de contact ale firmei dumneavoastra va ramane mereu lipsita de defecte, virusi sau update-uri, si va fi mereu “o unealta” de incredere. Este un companion de nelipsit oricarei persoane foarte ocupate si active, indiferent daca este vorba de un manager, o secretara, un profesor sau, pur si simplu, o mama.

Agende personalizate

Un plus de productivitate si organizare

Cu totii avem mai multe proiecte in care suntem angrenati, iar identificarea lor rapida si neamestecarea sarcinilor intre ele este o parte foarte importanta a zilei. Un set de agende personalizate este

 

 solutia perfecta oferita de noi pentru toti clientii, angajatii sau partenerii dumneavoastra de afaceri. Fiecare persoana are nevoie de o organizare riguroasa si de o planificare atenta a actiunilor, pentru a putea incheia cu brio fiecare saptamana de munca. Promos Collection va pune la dispozitie o gama larga de agende personalizate Iasi, la un pret eficient, care

 va vor ajuta sa fiti organizati. Achizitionati un set de agende personalizate Iasi si reusiti sa nu treceti cu vederea nici o sarcina, nici o

intalnire sau planificare, indiferent de ora, zi sau saptamana. Orice model de agende personalizate Iasi va va ajuta sa tineti cont de fiecarei intalniri, sarcini sau informatii cu care aveti de-a face in fiecare zi, la birou sau acasa. In mod sigur stiti ca primul pas pe care trebuie sa il faceti in fiecare actiune pe care o intreprindeti este sa va organizati. Fiti propriul vostru creator al destinului si insemnati in agendele premium modalitatea in care urmeaza sa lucrati

Agende personalizate

Tipuri de agende personalizate

Pretul unui set de agende personalizate este foarte accesibil, iar oferta Promos Collection este impartita in trei categorii:

  • agende datate personalizate: spatiul alocat fiecarei zile este limitat
  • agende nedatate personalizate: permit alocarea oricator pagini pentru evenimentele si intalnirile din ziua respectiva
  • agende saptamanale personalizate: spatiu suficient pentru a nota toate datele necesare

Un set de agenda este de neinlocuit, dar fiind ca o agenda bine organizata este jurnalul antreprenorului si un companion de incredere oferit de Promos Collection tuturor clientilor sai. Promos Collection va asteapta cu cele mai moderne, mai practice, mai calitative si ,totodata, cele mai frumoase modele de agende personalizate, la un pret extrem de avantajosIn ceea ce priveste modurile de personalizare, putem personaliza setul de agende de baza in diferite moduri, cu ajutorul tehnologiei de ultima ora de care dispunem, astfel incat incat clientii tai sa poata beneficia de agende personalizate unice, autentice, la un nivel ridicat al calitatii, atat privind modelele de agende personalizate, cat si personalizarea in sine.

Agende personalizate

Moduri de folosire ale unei agende personalizate

 

Daca va hotarati sa achizitionati si sa personalizati un anumit volum de agende, trebuie sa tineti cont de cateva sugestii: modelele de agende personalizate trebuie sa fie simple, sobre, dar prietenoasa in acelasi timp si relative ieftine ca pret, dat fiind ca, cel mai probabil, veti achizitiona un set destul de numeros. Dupa cum am specificat mai sus, agenda poate fi considerata un jurnal al antreprenorului, un companion de foarte mare incredere si va trebui sa fie sobra, fara briz-brizuri. Este excelenta o agenda de timp moleskin cu desente dictando simple in interior.

La agendele datate sunteti foarte limitati de spatiu si riscati sa intrati xu notitele in ziua urmatoare, iar sambata si duminica sunt in general puse amandoua pe aceeasi pagina. Mai este si posibilitatea ca puteti termina in functie de cat de mult folositi agenda doar in jumatate de an. Si atunci cand o veti schimba daca agenda este datata va incepe de la jumatate.

Teoretic agenda va trebui sa indeplineasca doua conditii principale. Prima conditie de manevrabilitate si a doua de organizare in interior. Aici veti alege in functie de preferinte de la agende A5 si pana la agende A4 sau chiar A3, in functie de preferinte.

Activitatea cea mai creativa este intocmirea agendei. Urmatoarea activitate propriu zisa este legata de mailing. Pentru aceasta activitate va puteti rezerva intre 15 minute si pana la 2 ore la inceputul si la sfarsitul zilei. E o sarcina care se va repeta in fiecare zi si pe care va trebui sa o respectati in fiecare zi.In ceea ce priveste modul de folosire al unei agende personalizate, aici sunt cateva sugestii constructive care v-ar putea ajuta.De obicei, este bine ca la inceputul saptamanii sa faceti o analiza cu ceea ce va trebui sa faceti pe saptamana respectiva. De asemeena, la inceputul fiecarei luni ar trebui sa va rezervati o pagina pe care sa faceti planificarea lunara. In acest caz, o agenda personalizata nedatata ar fi ideala, dar fiind ca nu sunteti restrictionat la a folosi o singura pagina pentru fiecare dintre zile. In cazul unei agende personalizate Iasi nedatata, puteti folosi oricate pagini doriti, fara a afecta sau a sari peste anumite date sau zile.De asemenea, fiecare sarcina identificata in cadrul unei agende personalizate Iasi trebuie sa aiba o durata estimativa in care sa fie indeplinita. Nu e vital sa terminati in acel timp dar timpii respectivi ar trebui sa fie mai mult decat simple marcaje de care sa va agatati in programarea timpului. Dupa ce trasati pe toate sarcinile un timp estimativ si faceti totalul pentru a vedea cate ore aveti la dispozitie puteti sa va stabiliti si pauzele.

Nu abordati o formula de lucru rigida, flexibilitatea este calitate cand recunoasteti importanta sarcinilor. In timp veti avea un sistem propriu care poate functiona putin diferit fata de tot ceea ce va propunem noi, insa important e sa demarati aceste obiceiuri.