3 Lucruri importante despre stick-urile de memorie USB personalizate


Stick-urile USB personalizate – obiecte promotionale

Unul dintre obiectele promotionale insemnate pe care il puteti alege ca produs promotional pentru a-l oferi partenerilor dumneavoastra de afaceri, ca drept multumire pentru colaborare sau ca parteneri de afaceri pe viitor, clientilor actuali sau potentialilor clienti pe care doriti sa-i atrageti sunt stick-urile USB personalizate.

Stick-urile USB personalizate le puteti oferi de asemenea si cu alte ocazii, cum ar fi cele din cadrul unor conferinte, evenimente speciale, simpozioane, concursuri, etc.

De ce sa alegeti acest produs?

Putem afirma cu tarie ca este o minunatie a tehnologiei moderne. Stick-urile de memorie USB sunt folositoare in cea mai mare parte pentru stocarea si transportarea fisierelor personale, de la documente, imagini, fotografii pana la inregistrari video.

Stick-urile de memorie USB  sunt folosite in mod principal pentru aceleasi intrebuintari pentru care au fost folosite inainte de aparitia acestora, dischetele. Diferenta dintre cele doua obiecte este totusi una majora, stick-urile USB sunt mult mai mici, mult mai rapide si au o capacitate de stocare de mii de ori mai mare. Un alt avantaj al acestora este ca sunt mult mai durabile, datorita faptului ca nu au parti componente mobile.

Personalizand stick-ul USB cu sigla companiei dumneavoastra, va permite persoanelor care il vor primi sa vada brandul dumneavoastra, sa asocieze brandul si sa va recunoasca brandul, toate acestea adaugand un plus de valoare companiei dumneavoastra.

Cum se pot personaliza stick-urile USB?

Posibilitatile de personalizare ale stick-urilor USB sunt variate, cu adevarat originale si de impact. Stick-urile USB se regasesc intr-o varietate mare de forme (in forma de Card bancar, stick USB cu Touchscreen incorporat, stick USB patrat, stick USB integrat in Bratara, stick USB in forma de Cheie, stick USB integrat in PIX, stick USB in forma clasica, stick USB in forma de aparat foto, stick USB in forma de masina, etc.).

Sunt confectionate din materiale variate, din plastic, metal, lemn, piele, etc., de asemenea si culorile sunt foarte variate, dar si capacitatea de stocare, incepand de la o capacitate mica pana la la peste sute de GB. Cel mai important este faptul ca stick-urile USB pot fi personalizate cu logo-ul companiei dumneavoastra, sloganul companiei sau alte elemente ce tin de identitatea companiei iar acest lucru se poate realiza intr-un timp foarte scurt, preturile fiind foarte accesibile.

Ca si recomandare, pentru a adauga un plus de vizibilitate si profesionalism atunci cand oferiti un stick USB personalizat, este momentul sa luati in considerare realizarea unui pachet de obiecte promotionale, care pot sa includa pe langa stick-ul USB personalizat, un model de pix elegant, un set complet compus din pix si stick USB, suport carti de vizita, ambalate toate intr-o cutie eleganta. De asemenea setul pe care il alegeti poate fi la randul sau personalizat cu elemente ce tin de identitatea companiei dumneavoastra, cu o grafica potrivita, aleasa cu atentie completand cu succes intreg pachetul promotional.

O astfel de alegere pentru oferirea unui stick USB personalizat venind in completare cu alte obiecte promotionale, un pachet unitar si atractiv va fi cu siguranta apreciat de persoanele care il vor primi, iar rezultatul va fi fara doar si poate unul de impact!