Targuri, conferinte, seminarii, prezentari diverse. Fiecare companie participa sau organizeaza anual astfel de evenimente. Sacosele pentru cumparaturi, cunoscute ca „tote bags”, sunt in ultimii ani des folosite ca materiale promotionale. Confectionate din materiale netesute, netesute TNT sau bumbac 100% acestea, pe langa faptul ca sunt un mijloc de promovare eficient pot avea si un rol util in acelasi timp.

Sacosele din bumbac au avantajul ca sunt mai rezistente decat cele din material netesut, iar daca doresti sa transmiti o informatie ca material publicitar poti apela la astfel de produse.

Avantajul sacoselor produse din material netesut este pretul mai mic, insa sunt limitate in greutatea ce o pot suporta. De asemenea un alt avantaj este ca sunt mai atragatoare prin coloristica lor. Asadar iesi in evidenta prin astfel de produse promotionale personalizate cu logo-ul companiei.

Nu uita ca in ultima perioada au aparut sacosele ecologice pentru a mai buna sustenabilitatea a Pamantului. Dintre acestea enumarea sacosele fabricate din pastic obtinut din sticle PET prin reciclare ( RPET), sacosele obtinute din bumbac reciclat si din bumbac organic , aceasta din urma fiind o tehnologie aparte de cultura.

 

Un alt produs care te „ajuta” sa iesi in evidenta si sa-ti faci cunoscuta compania la targuri, conferinte, seminarii, prezentari, sunt camasile corporative B&C Collection – The ShirtCulture.

Camasile corporative B&C Collection – The Shirt Culture – sunt considerate, in general,  produse de calitate. Fie camasi business, fie casual poti conta pe ele in a-ti evidentia stilul.

Iata mai jos 3 detalii ce fac o camasa sa fie diferita:

  • Croiul actual va fi intotdeauna in trend.
  • Gulerul, detaliul distinctiv al oricarei camasi, are pe interior balene din plastic ce nu pot fi pierdute si ii confera rigiditate.
  • Mansetele scot in evidenta doua caracteristici importante: modul in care porti o camasa si modul in care aceasta iti defineste stilul.

Iata doar prin aceste 3 detalii, camasile B&CCollection ies in evidenta si pot fi o alegere buna pentru un produs corporativ personalizat.

Daca v-am starnit interesul le puteti gasi pe Promos Collection cu mai multe informatii.