Unora le este greu sa accepte faptul ca promovarea poate fi un mod de a reusi, o modalitate de a creste notorietatea brandului si intr-un final de a creste vanzarile.

Discutam deseori cu manageri care afirma: “nu am bani pentru asa ceva,” “imi merge prost, iar bugetele de marketing s-au terminat cu multi ani in urma”. Dar, oare se intreaba ei si, care este motivul pentru care le merge prost? Nu cumva si faptul ca au renuntat la promovare ar putea fi o cauza?

Toti iubim cadourile. Toti memoram momentul in care am primit ceva fara un motiv anume. Atunci de ce nu ne-am gandi si la faptul ca, cei din piata tinta iubesc acest lucru?  

Noi iti oferim cateva idei de produse de care oamenii ar fi incantati sa le primeasca si chiar sa le foloseasca: genti, umbrele, veste, tricouri, sepci, pixuri, brelocuri, ceasuri, cani, rucsacuri, sacose, agende, calendare, brichete si alte cadouri corporative.

Pentru acest an contureaza-ti o campanie de marketing, dedica un buget si promovarii prin obiecte promotionale personalizate cu logo-ul tau si poate fi o cale de reusita!