Bloc notesurile ne sunt folositoare. Sunt obiecte promotionale de care avem nevoie in viata de zi cu zi la birou, la scoala, la organizarea unui eveniment, etc. Activitati pe care trebuie sa le desfasuram intr-un mod ordonat si organizat.

Bloc notes-ul practic este un carnetel cu file care se detaseaza usor si pe care se fac insemnari, carnet pentru insemnari curente.

„Agenda” tip bloc noteseste foarte ajutatoare daca stii cum sa o intrebuintezi. Aceasta prezinta avantajul ca se poate data si ca la nevoie poti nota tot ce ai nevoie in ea (poti da o foaie unui coleg care are nevoie sau poti scrie un mesaj si poti desprinde foaia pentru a o folosi ca atare.

Bloc notesurile le puteti gasi intr-o gama variata de modele si dimeniuni. Le puteti alege pe cele cu coperta cartonata, cu notite adezive colorate, notebook set (bloc notes + pix), notebook cu foi albe – in carcasa din plastic, bloc notes cu pagini liniate – spirala cu deschidere, bloc notes ecologic – coperta ecologica, bloc notes din hartie reciclata – inchidere cu elastic, notes pe suport din plastic – cu clema pentru fixare in bordul masinii, notes mini – inchidere cu elastic, bloc notes accesorizat cu post-it-uri colorate ce pot fi folosite ca semn de carte,etc.

Design-ul bloc notesurilor poate fi unul personalizat, puteti alege sa personalizati cu logo-ul companiei, sau cu alte elemente ce tin de identitatea companiei. Lucrul foarte important este ca in general va puteti personaliza aceste obiecte promotionale la un pret mic, o calitate impecabila si un termen mic de executie. Bloc notes-urile se pot personaliza serigrafic sau tampografic.

Concepute sub forma unor carnetele personalizate, bloc notesurile pot fi folosite in special in comunicarea interna. Totusi, tinand cont de utilitatea acestora, bloc notesurile pot face parte si din categoria cadourilor corporate, fiind astfel oferite clientilor, colaboratorilor sau partenerilor de afaceri. Numarul paginilor unui bloc notes poate varia de la cateva zeci pana la cateva sute.

Un bloc notes personalizat poate fi un cadou util oferit in cadrul targurilor, expozitiilor, teambuilding-urilor sau in cadrul altor evenimente corporate. Alaturi de notesurile personalizate, pot fi oferite cadou si pixuri personalizate sau alte tipuri de instrumente de scris.

Notesurile fac parte din categoria produselor tipografice cu destinatie multipla. Ele pot fi incluse in cadourile corporate oferite clientilor, furnizorilor si partenerilor de afaceri, dar in acelasi timp, se pot regasi in mapele de prezentare oferite in cadrul targurilor, trainingurilor sau a altor evenimente.

Utilizate ca instrumente de marketing, bloc notesurile reprezinta o abordare clasica si eficienta prin care se urmareste sporirea vizibilitatii unui brand. Principalul avantaj oferit de notesuri il reprezinta utilitatea lor. Astfel, daca impresioneaza prin grafica, pe langa impactul pe care-l produc, bloc notes-urile vor fi pastrate si folosite de cei care le primesc.

Asadar nu ezitati sa folositi acest obiect promotional in strategia dumneavoastra de marketing, rezultatele nu vor intarzia sa apara!