Serviciile noastre de personalizare a produselor promotionale

Toate produsele promotionale prezentate pe acest site pot fi imprimate in baza proiectului tau, prin una din metodele de mai jos, in functie de:

– cantitate,

– numar de culoria machetei,

Р functie de suportul de imprimare.

Garantam 100% calitatea serviciilor de imprimare a produselor promotionale de pe acest site

Gravura mecanica sau laser

Personalizarea prin gravura laser permite personalizarea produselor metalice pe suprafete plane sau aproximativ plane a unui text si logo-ul simplu. Dimensiunea gravurii variaza in functie de suprafata permisa a fiecarui produs.

Personalizarea prin gravura mecanica si fiber permite personalizarea produselor metalice prin conturarea unui text sau logo. Cu ajutorul acestei tehnici se pot obtine personalizari impresionante, apropiate cu desenul original pe materiale mai dure precum este inoxul.

Serigrafia, tampografia si imprimarea digitala UV

Prin serigrafie realizam in general imprimarile pe suprafete plane sau aproximativ plane, a unor texte si logo-uri simple, care pot fi imprimate in una, cel mult doua culori. Inaltimea maxima a personalizarii pentru serigrafie este de 4mm, iar lungimea este data de lungimea produsului ales.

Prin tampografie realizam imprimarile pe suprafete plane si pe suprafete rotunde. O folosim in cazul logo-urilor si textelor complexe, cu elemente grafice deosebite. Prin acest procedeu de personalizare, inaltimea maxima a imprimarii este de 6 mm, dar poate varia in unele cazuri in functie de suprafata pe care se poate imprima produsul ales.

Din 2014 oferim servicii de imprimare digitala UV avand avantajul ca produsul sa fie imprimat in policromie pe diverse suporturi: plastic, sticla, lemn, metal.

Timbru sec si folio

Imprimarea prin timbru sec este folosita in general la imprimarea copertilor imbracate cu anumite materiale termosensibile ale agendelor si chiar mapelor de documente. Necesita o stanta din zinc pentru realizarea acestui procedeu.

Imprimarea prin folio este un procedeu este similar cu imprimarea timbru sec doar ca este folosita si o folie de anumite culori Necesita de asemena o stanta din zinc- poate fi identica cu cea de la imprimarea timbru sec-  pentru realizarea acestui procedeu.In ultimii ani au aparut si alte culori de folie pentru imprimarea folio, pe langa auriu si argintiu fiind verde, bordo, albastru si altele

Imprimarea textila directa cu  vopsea textila

La imprimarea directa pe material textil utilizam vopsele speciale pentru textile. Avantajul acestui mod de personalizare il reprezinta obtinerea unor culori vii si a unor detalii foarte bine definite. Pentru aplicarea acestei metode de imprimare necesita o cantitate minima de produse (50 buc) iar imprimarea se face in culori liniare.

Imprimarea textila prin transfer termic

Avantajul imprimarii prin transfer termic a produselor textile il reprezinta posibilitatea de a imprima cantitati mici la preturi accesibile si de a realiza mai multe culori, pana la policromie prin aplicarea unui autocolant special.

Broderia

Personalizarea prin broderie pe materiale promotionale textile comecializate de noi, confera imaginii dvs. un plus de rafinament. Acest tip de personalizarea se remarca prin calitate mai buna, rezistenta in timp si chiar un impact vizual. Broderia poate fi aplicata direct pe suportul ales sau pe un ecuson, decupat pe contur. Putem realiza