Menu categorii


Pixurile personalizate sunt cele mai utilizate obiecte promoţionale. Acest lucru se datoreaza utilitatii sale, dar si costurilor reduse ce le presupune acest mijloc de promovare.
In aceasta categorie gasesti sute de modele de pixuri din plastic, pixuri metalice, pixuri din lemn si bambus, pixuri cu touchscreen, pixuri cu laser pointer, dar si pixuri cu clips special. O categorie aparte sunt pixurile cu clips special, unde clipsurile pot luat forma produsului tau sau a logoului tau .
Poti alege din peste 100 modele de pixuri, culorile, marimea si designul dorit. In plus, unele pixuri au mina albastra, iar altele au doar mina neagra.


Stiai ca 94% dintre cei care primesc obiecte promotionale le pastreaza si le utilizeaza?
In categoria birou & gadgeturi poti gasi o gama vasta de produse utile, pe care le poti oferi clientilor, furnizorilor, angajaţilor. Astfel, aici poți gasi: accesorii computer, accesorii mobil & tableta, articole birou, electronice, gadget-uri solare, produse ecologice green line, mape si organizatoare, sisteme expunere.
Toate aceste obiecte promotionale pot fi personalizate cu logo-ul tău sau cu un mesaj, lucru care ajuta la cresterea notorietatii brandului.
Pentru serviciile de personalizare poti contacta Specialistul nostru in vanzari.


Organizezi un eveniment? Conduci o afacere? Iti doresti ca acest lucru să fie cunoscut? Stiai ca, cei care primesc un obiect promotional se simt incurajati sa caute mai multe informatii despre firma care le-a oferit cadoul? Produsele textile din oferta noastra cum sunt sepcile, camasile, tricourile, gecile si altele, personalizate vor avea un impact vizual care va fi, cu siguranta, unul puternic. Pe website-ul nostru vei gasi braduri cunoscute din industria publicitatii cum sunt : B&C Collection, Fruit of the Loom, Stedman, Gildan, Result, Keya, Sol’s. Fiecare dintre aceste branduri are specificul sau, diferentiindu-se prin calitatea materialului a gulerului, a design-ului si croiului ales si nu in ultimul rand prin tabelul de marimi oferit pietei locale.Fie ca vorbim despre un eveniment business, o conferinta, un congres, o competitie sportiva, obiectele promotionale au un rol esential in asigurarea memorabilitatii acestora.
Asadar o solutie ar putea sa o constituie obiectele din categoria genti si articole de calatorie, ce sunt "plimbate" in vazul tuturor. In aceasta categorie poti gasi: diverse articole pentru voiaj, borsete, o gama variata de genti, portofele, rucsacuri, sacose.

Compania noastra va pune la dispozitie o gama variata de instrumente de scris cum sunt pixuri, stilouri, creioane mecanice, creioane tip HB, markere. Raspundem cu promptitudine oricarei dorinte in ceea ce priveste culoarea, materialul, design-ul, pretul.
Tot de aici poti alege dintr-o paleta variata de obiecte promotionale pe care noi le-am intitulat premiums. Aici am încadrat acele produse care sunt cel mai frecvent utilizate drept recompense pentru clienti. In plus, acestea prezinta avantajul ca au un pret accesibil.
Produsele promotionale antistres sunt de 2 tipuri : sub aspect de figurine si sub forma de breloc .
Toate celelalte obiectele promotionale din aceasta categorie cum sunt lanyard-urile, magnetii publicitari, memoriile USB a