Menu categorii

Serviciile de personalizare

Toate produsele promotionale prezentate pe acest site pot fi imprimate in baza proiectului tau, prin una din metodele de mai jos, in functie de cantitate, numar de culori si in functie de suportul de imprimare.

1.      Serigrafia si Tampografia

Prin serigrafie realizam in general imprimarile pe suprafete plane sau aproximativ plane, a unor texte si logo-uri simple, care pot fi imprimate in una, cel mult doua culori. Inaltimea maxima a personalizarii pentru serigrafie este de 4mm, iar lungimea este data de lungimea produsului ales.

Prin tampografie realizam imprimarile pe suprafete plane si pe suprafete rotunde. O folosim in cazul logo-urilor si textelor complexe, cu elemente grafice deosebite. Prin acest procedeu de personalizare, inaltimea maxima a imprimarii este de 6 mm, dar poate varia in unele cazuri in functie de suprafata pe care se poate imprima produsul ales.

 

                              -SERIFRAFIE-                                                              -TAMPOGRAFIE-                                

NOU- Imprimare digitala UV 

Din 2014 oferim servicii de imprimare digitala UV avand avantajul ca produsul sa fie imprimat in policromie pe diverse suporturi: plastic, sticla, lemn, metal.

                                         

2.      Gravura mecanica sau laser

Personalizarea prin gravura laser permite personalizarea produselor metalice pe suprafete plane sau aproximativ plane a unui text si logo-ul simplu. Dimensiunea gravurii variaza in functie de suprafata permisa a fiecarui produs.

Personalizarea prin gravura mecanica permite personalizarea produselor metalice prin conturarea unui text sau logo. Cu ajutorul acestei tehnici se pot obtine personalizari impresionante, apropiate cu desenul original.

                                        

3.      Imprimarea prin timbru sec

Este folosita in general la imprimarea copertilor imbracate cu anumite materiale termosensibile ale agendelor si chiar mapelor de documente. Necesita o stanta din zinc pentru realizarea acestui procedeu. 

4.      Imprimarea prin folio

Precedeul este similar cu imprimarea timbru sec doar ca este folisita si o folie de anumite culori Necesita de asemena o stanta din zinc- poate fi identica cu cea de la imprimarea timbru sec-  pentru realizarea acestui procedeu. 

5.      Imprimarea textila directa

La imprimarea directa pe material textil utilizam vopsele speciale pentru textile. Avantajul acestui mod de personalizare il reprezinta obtinerea unor culori vii si a unor detalii foarte bine definite. Pentru aplicarea acestei metode de imprimare necesita o cantitate minima de produse.

·         click aici pentru modele sepci.

                                       .

6.      Imprimarea textila prin transfer termic

Avantajul imprimarii prin transfer termic a produselor textile il reprezinta posibilitatea de a imprima cantitati mici la preturi accesibile si de a realiza mai multe culori, pana la policromie.

·         click aici pentru modele sepci.

·         click aici pentru model punga + tricou.

7.      Broderia

Personalizarea prin broderie pe materiale promotionale textile comecializate de noi, confera imaginii dvs. un plus de rafinament. Acest tip de personalizarea se remarca prin calitate mai buna, rezistenta in timp si chiar un impact vizual. Broderia poate fi aplicata direct pe suportul ales sau pe un ecuson, decupat pe contur.


IMPORTANT

Clientul are obligatia sa verifice atent macheta grafica si mai ales corectitudinea textului, iar prin e-mail sa isi exprime acordul de tiparire (Bun de Tipar) sau sa solicite anumite modificari sau corecturi. Prin aprobarea machetei grafice de catre client (Bun de Tipar) acesta confirma ca totul este în regula si isi asuma întreaga responsabilitate. Nu ne asumam eventualele greseli observate ulterior Bunului de Tipar.

Pretul include 2 simulari PDF pentru Bun de Tipar (BT).

A 3-a simulare (modificare) si fiecare simulare (modificare) suplimentara se taxeaza cu cate 50 ron + tva fiecare.

Prin simulare se intelege machetarea produsului comandat conform specificatiilor tehnice ale acestuia cu materialele trimise de dvs (poze rezolutie minima 300 dpi, logo vectorial eps, ai sau cdr).

  

IMAGINILE DE PE ACEST SITE SUNT CU SCOP INFORMATIV. ORICE MOD DE IMPRIMARE SE DISCUTA CU UN SPECIALIST DE VANZARI.

NU GARANTAM ACTIUNEA MECANICA ASUPRA PRODUSULUI!

Va multumim!