Menu categorii


Cine suntem noi?

BALLA PROMOTIONS SRL este o companie romaneasca, cu sediul în Iași, 100% privata, in care lucrează o echipă de tineri și entuziaști.


Când am apărut?

2013, avand un know-how de peste 14 ani.


De ce?

Pentru a te face cunoscut prin acțiuni de marketing BTL, mai ales prin publicitate.


Ce facem?

Importam, fabricam, personalizam și vindem o gamă largă de materiale promotionale si articole de protocol de la furnizorii noștri tradiționali din Asia, Europa, România.


De ce anume suntem mândri?

Beneficiem de cunostinta solida a companiei Ascendo SRL - aceasta societate fiind nr 1 in Regiunea N-E din România de peste 15 ani în domeniul de articole promotionale personalizate - precum si un portofoliu vast de clienti din toata România si Comunitatea UE.


Va punem la dispozitie peste 2000 de produse promotionale la preturi competitive, cu sau fără servicii de personalizare, cum ar fi imprimare tampografie, serigrafie, tipar digital, imprimare textile, sublimare, transfer de căldură, broderie, laser si gravura mecanica.


Noi lucrăm cu clienții noștri actuali și cu potențialii clienți pentru a oferi cele mai bune solutii in alegerea obiectelor promotionale si cele mai bune servicii de personalizare. Ne putem adapta la orice proiect de marketing dorit de ei.


Diferența dintre noi și alții este promptitudinea, produsele de calitate și de imprimare, orientarea și nevoia clientului de a face publicitate prin obiecte promotionale.


Avem un departament de creație și de producție, în cazul în care veți primi, de asemenea, proiecte gratuite de consultanță și machete promotianale, toate depinzand de alegerea ta.


VIZIUNEA NOASTRA

BALLA PROMOTIONS SRL vrea sa fie mereu printre cei mai importanti furnizori de materiale promotionale din România și sa ofere soluții în acest domeniu.


MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea companiei PROMOTIONS Balla SRL este de a oferi o gamă largă din care sa alegeti si de a se afla intr-o continuă extindere de produse promotionale personalizate care răspund la standarde înalte de calitate impuse de reglementările internaționale.


VALORILE NOASTRE

În organizația noastră, ne-am angajat să respectam anumite valori esențiale, care fac parte din comportamentul nostru de zi cu zi, asigurând succesul companiei. Astfel, dam dovada de:

- Creativitate și inovație: Ne bazăm pe imaginația clienților noștri pentru a le oferi cele mai interesante articole și pentru a crește portofoliul nostru de produse.

- Ne orientam spre client: Clientul este centrul tuturor eforturilor noastre, pentru a-i satisface orice nevoie.

- Promptitudine și responsabilitate: Ne asumăm responsabilitatea pentru fiecare acțiune și decizie a noastra, raspunsurile noastre fiind mereu punctuale..


OBIECTIVE STRATEGICE

În scopul de a atinge viziunea si misiunea noastra, compania PROMOTIONS Balla SRL urmareste:

 - Minimizarea momentului livrării.

 - Fidelizarea clientilor prin oferirea de produse și servicii competitive.

- Furnizarea de produse și servicii, în conformitate cu cerințele clienților dinamici.

- Extinderea rețelei de vânzări pentru orice client din UE.