Menu categorii

Sustinem si in 2016 Conferintele Afaceri.ro


Compania Balla Promotions SRL prin website-ul PROMOS COLLECTION a semnat inca din 2015 un parteneriat prin care se implica intr-un amplu proiect national de educare si dezvoltare a mediului de business din Romania si anume Conferintele Nationale Afaceri.ro

Conferintele Nationale si Internationale Afaceri.ro sunt evenimente care aduna reprezentantii mediului de afaceri si ai administratiilor locale si nationale pentru a stimula dezvoltarea economica durabila pe întreg teritoriul Romaniei.

Aici sunt dezbatute provocarile actuale din mediul de afaceri punandu-se accent pe oameni, modele de urmat, noutati legislative, informatie si inspiratie privind utilizarea noilor tehnologii, a marketingului modern si a instrumentelor de finantare.

Impreuna cu organizatorii vizam potentialul de dezvoltare al fiecarei regiuni si aducem in comun fortele care pot genera crestere economica locala, cresterea productivitatii si afaceri noi.

Pe parcursul anului 2016 continuam sustinerea acestor conferinte care se vor desfasura in peste 15 de orase din tara.

Prima Conferinta Afaceri.ro la care particpam ca parteneri se va desfasura in februarie 2016 la Iasi. Vor urna in lunile urmatoare conferinte in orasele Vaslui, Constanta, Suceava, Brasov, Piatra Neamt, Timisoara precum si in orase din Europa si chiar si o misiune economica in China.

Mai multe detalii despre program si inscrieri pe site Afaceri.ro.

Va asteptam la Conferintele Afaceri.ro din acest an.